ANTALYA / GAZİPAŞA - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Işıklar Caddesi Pazarcı Mahallesi Gazipaşa Antalya
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Türk halkının yaşam kalitesini yükseltmek ve eğitimin gelişmesine katkı sağlamak üzere; Eğitim sistemimizin her kademesinde öğrenim gören gençlere akademik bilginin yanı sıra, insani değerleri de kazandırarak onları, sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlamış olarak hayata hazırlamak, Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
Başarılar
Eğitim-öğretim, sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde ilimizin önde gelen okulları arasındadır.
08.40-16.00
Hava ve Karayolu